11 Haziran 2012 Pazartesi

Siz Hangi Yönteme Uygunsunuz?

Öncelikle şöyle bir belirtme de bulunup konuya geçmek istiyorum verdiğimiz bütün bilgiler doğru olsa da sizin için en uygun olanı doktor belirleyecektir.
Fut yöntemin de veya fue yöntemin de araların da bazı farklar var dır. Kalın saç tellerine sahipseniz fue yöntemi sizin için uygun dur. İnce saç telleriniz var ve hem zayıf hem de çok seyrek saç telleriniz var ise fut yöntemi sizin için uygun dur. Tabi bu yöntemler arasın da olan bazı farklar vardır. Bu farklılıkları düşündüğünüz de size fue yöntemi daha kolay gelecek ama hangi yöntem uygulanacak ise size uzmanınız saç analizi sonucun da doğru bilgiyi verecektir. İki yöntem arasın da büyük farklar var dır en önemlisi kişinin hiç istemediği dikiş izi olması ciddi anlam da rahatsızlık verebilir. Bazı kişiler de bu durumdan rahatsız olmazlar dikiş izi olması onlar için çok önemli değildir.
Sadece sonuç önemli olan kişiler de var dır. Bazı kişiler de saç ekimin den sonra saçlar çıkana kadar kimsenin saç ekimi yaptırdığını anlamasın diye dikiş izi olan fut yöntemini kabul etmemekteler. Sizin için yöntem belirleme konusu kısa bir muayene de netleşir. Eğer saçlarınız kalın telli ve ense bölgeniz sık ise sizin için fue yöntemini uygulama da bir sorun kalmaz. İnce telli olmanız durumun da bir de saç kökleriniz çok az ise bu da ciddi anlam da fue yöntemi için sıkıntılı olur ve bu durum da fut yöntemi daha uygun olur.
Buna her zaman sizi muayene edip saç analizinizi yapan doktorunuz karar verecek ve en sağlıklı sonuç o zaman belli olacak tır. Saç ekimi yöntemini belirlemek için uzmana başvurun en azından siz hangi yöntem için ideal siniz öğrenin. Önemli olan en son yöntem değildir. Önemli olan sizin saç tipinize hangi yöntem daha uygun dur. Daha doğal görüntü için en uygun olan sizin için olan yöntemdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder