1 Haziran 2012 Cuma

Fue Yöntemi Ve Fut Yöntemi Arasındaki Tercih Neye Göre Olur?

Saç ekimin de en önemli husus saçların ekim yönteminin seçilme aşamasıdır. Bunun sebebi iyi bir saç ekim uzmanı kesinlikle kişinin saç analizini yapar ve analiz yaptıktan sonra kesinlikle kişiye en uygun yöntem hangisi ise onu seçer ve hastaya bu konu da detaylı bilgilendirme de bulunur.
Kesinlikle uzman saç ekimi öncesin de çok detaylı anlatmalı ve kişiye neler olacağını saçları çıktıktan sonra nasıl görüneceği kısma kadar detaylı bilgilendirmelidir. 

Uzman saç ekimi yöntemi belirlerken kesinlikle kazancını düşünmemeli sadece ve sadece kişiye uygun olan yöntem hangisi ise onu uygulamalıdır. Saç ekimi Yapıldıktan sonraki aşamaların da detayları ile bilgilerin hastaya anlatılması gereklidir. Belirlenecek olan yöntem kesinlikle kişi için en çok doğal görünüm hangisi verecek ise o seçilmelidir. 

Son dönemler de fue yöntemin de talepler artmaktadır. Bunun sebebi cerrahi bir işlem gerekme den kafa da dikişi izi olmadan yapılan bir yöntemdir. Bu sebeple tercih edilme oranı fut yöntemin göre çok çok fazladır. Kesinlikle artık fut yöntemi uygulaması istenmemekte ve kişiye uygulanan fue yöntemi sonrasın da geçen zaman çok daha acısız iz olmadan ve sorunsuz atlatılmaktadır. Saç ekimin de kişi yöntem hakkın da karar alırken uzman tarafından iki yöntem hakkın da detaylı olarak bilgilendirilmelidir. Bu bilgilendirme sonrasın da kişi ne isterse ona değil kafası için hangi saç ekimi yöntemi uygun ise ona karar verilmelidir. 

Fut yöntemi günümüz de hala kullanılmaktadır. Bunun sebebi de kesinlikle bazı kişiler de saç yapısı ile alakalıdır. Saç yapısı çok çok ince ve saçsız bölge çok fazla saç olan bölge çok az ise fut yöntemi uygulamasına bir yönelme olabilmektedir. Fut yöntemi için uzman hastaya özel bilgi vermeli ve kafasın da oluşacak dikişler den haber dar edilmelidir. Bu yöntem düşünülünde fue yöntemi çok daha iyi olduğu düşünülmektedir. Saç ekimin de yöntemin hangisi olduğunu uzman daha iyi belirler ve saç ekimi sonrasın da alınacak sonuç için yöntemin iyi seçilmesi çok önemlidir.

1 yorum: