11 Haziran 2012 Pazartesi

Fue Saç Ekimini Kim Yapar

Fue saç ekimi ameliyatlarını mutlaka estetik cerrahlar yapar. Fakat türkiye de bu işi yapıyor olan birçok kişi ve merkezler vardır. 
Fue Saç Ekimini Kim Yapar
Fue Saç Ekimini Kim Yapar
Bunlara örnek olarak güzellik merkezleri berberler kuaförler gibi saç güzelliğiyle ilgilenen yerlerin saç ekimi yapması mümkün değildir. Bunun en başlıca nedeni, bu saydığımız yerlerde bir estetik ve plastik cerrahın bulunmamasıdır. Zaten bu merkezlerde ekim yapmak kanunen de imkansızdır.
Saç ekim yapan kişiler saç ekimi konusunda tecrübeleri olmaları en birinci şarttır. Geçmişinde bu ameliyatlara çok sayıda katılımda bulunmuş, saç ekmiş cilt cerrahisini en iyi bilen plastik cerrahlar bu işi için tercih edilmelidir. Fue saç ekimini şuan türkiye de yapan diş doktorları genel cerrahlar, ortopedistler, kbb uzmanları gibi tıbbın çeşitli branşlarından olan doktorlar bu işleri yapmaktadır.
Türkiye de son zamanlarda ortaya çıkan medikal estetik sertifikasına sahip kişilere saç ektirmek, hem kanuna hemende sağlık açısından riskli bir davranıştır. Bu işi en iyi şekilde yapacak olan dokuya en saygılı tıp branşı estetik ve plastik cerrahidir. Fue saç ekimi ameliyatlarını bir estetik ve plastik cerrahi uzmanı tarafından yapılması hasta güvenliği için çok önemlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder