11 Haziran 2012 Pazartesi

Fue Saç Ekimi Doktoru

Fue saç ekimi bilindiği gibi şuan çok popüler. Eğer bunun üzerine bir teknik çıkmazsa eğer, şuan herkezin en ideal gördüğü uygulama. Fue saç ekimi yaptırmak istemeyen bir hasta olduğunu sanmıyorum. Bunun nedeni de aslında çok açık, ameliyat sonrası iz kalmaması ve doğallık.
Fue saç ekimi aslında ameliyatı yapan ekip bazında çok zorlayıcı bir tekniktir. Fue saç ekimi tekniğini çok iyi bilen doktorlar bu işlemi zor olsa da severek yapıyorlar. Bunun hasta  açısından memnuniyeti ve ameliyatın iyi ve mutlu sonular vermesinden ötürü doktorun mutluluğu diyebiliriz. 
Saç ekimi sanattır derler hep ; evet bence de saç ekimi sanat. Saç eken bir doktor bu işi seve seve mutlu olarak yapmalı bence de . Saç ekimi ticari amaçlar için yapılamaz. Baştan savma arada halletme gibi durumlar söz konusu olmamalı. Saç ekimini yapan doktor bu işi büyük bir titizlikle yapmalı ve işine aşık olmalı. 
Saç ekimi yapan doktorlar aslında plastik cerrahlar, genelde bu işi sevmez. Saç ekimi yapana kadar 2 tane burun ameliyatı yaparım gibi kendilerine zaman kaybı olduğunu düşünürler. Zaten her plastik cerrah ta saç ekimi yapmaz. Zor kalmadıkça. Bunların dışında yukarıda da belirttiğim gibi saç ekimi isteyerek ve yaptığı işten büyük zevk alan fue saç ekimi doktorları da vardır. 
Saç ekimi yaptırmayı ve fue tekniği ile bu ameliyatı gerçekleştirmek isteyen hastalar ilk başta bu teknikle o doktorun ne kadar tecrübesi ve başarı olduğunu iyi araştırmaları gerekir. Doktor yaptığı işten mutlu oluyor mu ve bu işi ne kadar severek yaptığı hakkın da da bilgi sahibi olmaları alacakları verim açısından hastalar için çok önemlidir.
Saç ekimi ciddi bir iştir, ciddiye alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder