11 Haziran 2012 Pazartesi

Doğal Görünümlü Saç Ekimi

Saç ektirmek isteyen hemen hemen herkezin ortak isteği ameliyat sonrası doğal görünüm. Yanı doğal görünümlü saç ekimi. Bunun gerçekleşmesi son 6-7 seneden beri mümkün. 
Doğal Görünümlü Saç Ekimi
Doğal Görünümlü Saç Ekimi
Doğal görünümlü saç ekimi için gereken şey doğru tercihin teknik seçimidir. Bunun da adı fue tekniğidir. Fue tekniği sonrasında ameliyat izi ameliyat sonrası saçların istenildiği yöne rahatlıkla taranması gibi özel üstünlükleri vardır. 
Doğal görünümlü saç ekimi demek ameliyat sonrası dikiş izinin kalmaması demek. Ameliyat sonrasında,  eskiden iki kulak arasında oval bir dikiş izi yani ameliyat izi kalırdı. bunun dedeni eskiden fut tekniğinin uygulanıyor olması idi. Eskiden saçlar deri ile beraber cerrahi olarak alınırdı. Bu yüzden ameliyat sonrasında bir iz kalırdı. 
Günümüzde geliştirilen fue saç ekimi yöntemi ile, doğal görünümlü saçlara kavuşabilirsiniz. Hatta ekimden sonra saç ekimi yaptırdığınızı estetik cerrahlar dışında da hiç kimse anlamaz. Berberler kuaförler v.s  fue tekniğini tercih ettiyseniz eğer, ne ameliyat izi nede ameliyat sonrası dikiş izi nede yönleri oraya buraya kaymış saçlar bulursunuz.
Doğal görünümlü saç demek, ekim sonrasında saçı dökülmemiş kişilerde olduğu gibi saçlarını istediği yöne tarayan, istediği bakım ürününü sürebilen rahatlıkla tarayabilen, istediği kadar uzatabilen rahatlığa ulaşmak demektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder