2 Haziran 2012 Cumartesi

Saç Ekimi Öncesi ve Sonrası

Saç ekimi işleminde en çok referans alınan done saç ekimi öncesi ve sonrası fotoğraflarıdır. Kurumun veya doktorun yaptığı işi gönderilen öncesi ve sonrası fotoları ile değerlendirilmeye çalışılır. 

Saç ekiminde bu bir değerleme yöntemi olsa da aslında tam olarak saç ekiminde dikkat edilmesi gereken noktalar bunlar değildir. Saç ekimi öncesi ve sonrası fotoları genelde kurumların en beğendikleri en iyi sonuç aldıkları fotoları koyarlar. Bu yüzden sizin için uygulanacak olan saç ekimi tekniği ve sizde nasıl bir bir sonuç vereceğini tam olarak anlamanız pek mümkün değildir. 

Saç ekiminde öncesi ve sonrası resimlerinden ziyade hastanın ekim yaptırmayı düşündüğü doktora bir muayene olması bizce daha önem ve anlam ve önem taşır. Saç ekimi işleminde yapılan muayene sonucu kaç tel saç ekildiğini ve saç ekimi işleminin ne kadar bir ücret tutacağını muayene yöntemi ile tam olarak anlayabilirsiniz. Saç ekiminde yöntem ve ekibin rolü çok önemli olduğundan yerinde görmek ve yerinden birinci ağızdan bilgi almak size, saç ekimi öncesi ve sonrası resimlerinden bazen yanılgıya ugrayabileceğinizi gösterebilir. 

Saç ekiminde önce ve sonrası resimleri istemek ile bilgi alınabilir. Bunun yanında sistemden yani site üzerinden kafanızın saç ekimi yapılmasını istediğiniz kısımlarının tam belli olacak şekilde site üzerinden kuruma gönderdiğinizde de kişiye yani size özel saç ekimi yöntemi ve miktarını da anlamanız mümkün olabilir. 

Saç ekimi ciddi ve ciddiye alınması gereken bir estetik müdahaledir. Bu yüzden ekibin ve doktorun kalitesi çok iyi araştırılması şarttır. Ücret kısmından ziyade ön plana alınması gereken de budur. 
Saç ekimi Öncesi ve sonrası fotoğrafları için lütfen tıklayınız. >>>
Saç ekimi için resim göndermek için lütfen tıklayınız >>>>

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder