11 Haziran 2012 Pazartesi

Fue Yöntemi ile Saç Ekimi

Fue bilindiği üzere, saç ekimi konusunda kullanılan tek yöntem. Artık tüm klinikler Fue yöntemini tercih ediyorlar. Aslında çok ta haklılar. Fue yönteminin saymakla bitmez üstünlükleri var. Bunlardan kısaca bahsetmeye çalışacağım.
Fue yöntemi ile saç ekiminde ilk başta ense bölgesinde bir ameliyat izi kalmaz. Bu aslında fue tekniğinin klinikler ve estetik cerrahlar tarafından kullanılmasının en büyük nedeni. Fue ile yapılan saç ekimlerinde bölgesel kapatmalar ve saç sıklaştırma gibi işlemlerde rahatlıkla ve konforla yapılabilir. Fue yöntemi bizim için çok önemlidir. Fu yöntemini kullandığımızda hem hastalarımız hemde biz sonuçlardan çok memnun oluyoruz. 
Fue ile saç ekimlerinde ince uçlar ile saç köklerinin yerleştirmek için kanallar açıyoruz. Bu kanallar küçük delikler olmakla birlikte kendiliğinden kapanan ve bir iz bırakmayan kanallardır. Bu kanallara daha önce den ense bölgesinden toplanan saç köklerini ayrıştırarak yani uzunluklarına ve saç yönlerine göre gruplama işlemini yaptıktan sonra kanalların içerisine ekim işlemini gerçekleştiriyoruz. Fue saç ekimi tamamen doğal bir işlemdir. Harici bir katkı maddesi veya malzeme kullanılmadan hastanın kendi saç köklerinin kafanın tepesine transferi işlemidir. 
Fue yöntemi ile saç ekimi fiyatları normal saç ekimi yöntemlerine göre daha mı pahalı derseniz cevabım kesinlikle hayır olacaktır. Fue yöntemini artık bir rutinde kullanıyoruz ve fue yöntemi ila saç ekimi fiyatımız ayrıca olması söz konusu değildir. Fue kolay basit hastanı yormayan bir işlemdir. Saç ektirmeyi düşünüyorsanız mutlaka merkezinizden fue ile saç ekimi yönteminin kullanmasını isteyiniz. Diğer yöntemler acılı ve ameliyat sonrasında iz bırakan yöntemlerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder