6 Haziran 2012 Çarşamba

Saç Ekimi Yapan Merkezler

Fue saç ekimi günümüzde artık bir çok merkezin veya estetik cerrahın mutlak tercih ettiği bir yöntem. Fue tekniği ile ekim yapmayan yerler neredeyse hiç yok.
Fue ile saç ekimi yapacak olan merkezler dediğinizde artık hepsi bu tekniği kullanıyor. Fakat burada aranacak ek özellik ne kadar zamandır ve fur tekniği hakkında merkezin kendini ne kadar geliştirdi konu. Bu yüzden bu teknik hakkında ne zamandır ve ne tür üstüne koyan gelişmeler kaydetmiş olması, saç ekiminde fue tekniğini kullanan merkezler için aranacak özellik olabilir. Fue tekniği ile ekim yapmak hekim için biraz uğraştırıcı yani külfetli olabilir. Daha uzun sürer. Tek tek saçlar toplanır ve tek tek yerlerine ekimi yapılır. 
Fakat alınan sonuçlar doğala en yakın sonuçlar diyebiliriz. Fue tekniğinde başarı oranı oldukça yüksek. Ekilen saçların yönü enseden kalmayacak olan iz ve buna benzer üstün özelliklerinden dolayı ameliyat esnasında çekilen eziyetler ameliyat sonrası unutulmakta. Fue tekniği ne kadar kullanıldıysa o kadar tecrübesi artan bir teknik. Yapa yapa bu işte uzmanlaşmak mümkün. Az da olsa diğer klasik saç ekimi tekniğine yer yer kullanılıyor. Fakat karşılaştırmak yapmaya bile gerek yok. Fue tekniğinin üstünlüğü çok açıktır. 
Sizde mutlaka bu tekniği kullanarak saç ekimi operasyonu geçirmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. Keza bu işlemi yapamayacak olan saç ekim merkezi yok gibi bir şey. Ayrıca bu teknik üzerinde gelişmeleri ve yeniliklere açık olan merkezleri tavsiye etmeniz yararınıza olabilir. Her işte olduğu gibi bu işte de tecrübe oldukça önemli. Bu yüzden bu işi en tecrübeli en köklü doktorları veya saç ekim merkezlerine gitmenizi tavsiye diyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder