11 Haziran 2012 Pazartesi

Fue yöntemi ile ameliyat izi kapatma

Fue ile saç ekimi ameliyatı izi kapatma, aslında zaten fue tekniğinin kendine olan bir özelliğini kullanarak yapılan bir düzeltme saç ekimi ameliyatıdır. Fue tekniğiyle hem saç sıklaştırma hemde fut yönteminden kalan saç ekimi izi kapatılabilir.
Fue yöntemi ile ameliyat izi kapatma
Fue yöntemi ile ameliyat izi kapatma
Fue yöntemi özünde zaten iz bırakmadan yapılan bir ameliyattır. Fakat Fut tekniği, ameliyat sonrası kafanın arkasında şerit şeklinde bir iz bırakır. Bu iz zamanla gitmez ve sadece üstü kapatılarak yapılan 2. bir saç ekimi operasyonu ile kapanabilir. Fue saç ekiminde kökler teker teker toplanır ve ekim teker teker yapılır. Bu yüzden saç toplamak için geniş kesiler atılmaz. Saç ekerken de ekilen saçlar açılan deliklere teker teker ve yönüne uygun bir biçimde yerleştirilir. Bu işlem sayesinde daha önceden iz olan kafa bölgelerinin üstü kapatılmış olur.
Fut saç ekimi yöntemi artık günümüzde neredeyse hiç kullanılmayan bir saç ekimi yöntemidir. İz kapatma yaptırmak isteyen hastalar da daha önceden saç ekimi yaptırmış hastalardan oluşur. Yani eski hastalardır. 
İlk defa saç ekimi yaptırmak isteyen bir hasta mutlaka fue tekniğini tercih eder.Çünkü ameliyat izleri gerçekten insanı ameliyat sonrası çok rahatsız eden bi durumdur. Sonuç olarak dah önce fut yöntemini kullanarak yapılan saç ekimi operasyonları için fue tekniğini kullanarak ameliyat izi kapatma saç ekimi yapılabilir.
İzsiz Yapılan saç ekimi operasyonları hakkında daha detaylı bilgi için “İzsiz saç ekimi” adlı makalemizi ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder