11 Haziran 2012 Pazartesi

Fue Saç Ekiminde Acı ve Ağrı Olurmu

Fue saç ekimi lokal anestezi türü kullanılarak yapılan bir cilt cerrahisi işlemidir. Fue saç ekimi esnasında herhangi bir ağrı veya acı hissinin duyulması söz konusu değildir. Fue saç ekimi yapılması için ense bölgesinde çıkartılan saç derisi alımı esnasında hastaya bir lokal anestezi uygulanır. Bu uygulanan anestezi ile hasta herhangi bir ağrı veya sızı hissetmez.
Fue Saç Ekiminde Acı ve Ağrı Olurmu
Fue Saç Ekiminde Acı ve Ağrı Olurmu
Alından saçlı deri sonrasında hasta ameliyat esnasında ayık bir durumda acısız ve sızısız ameliyatına devam eder. Bu süreçte hasta tv izleyebilir, film izleyebilir, gazete okuyabilir, müzik dinleyebilir, ekim yapan arkadaşlarla bir muhabbet içinde ameliyatı sürdürür. ameliyat araları verilerek hastanın ve ekibin hava alması sağlanır. çay molaları verilir. Kahve ve yemek molaları verilir. Ameliyat esnasında hasta herhangi bir acı hissetmez.
Hastaların ameliyat sonrası akşamıda aynı konforu devam ettirmesi için doktor tarafında ağrı kesici ilaçlar antibiyotikeler verilerek, hastanın ağrı durumu kontrol altına alınır.fue saç ekimi işlemleri bilindiği kadar acı veren bir işlem değildir. Hasta ameliyat olduğunu bile anlamaz. Ve daha önce neden fue saç ekimi ameliyatı olmadığı için yakınma dile getirebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder