11 Haziran 2012 Pazartesi

Fue Saç Ekimi Sonrası Süreç

Fue tekniği ile yapılan tüm saç ekimi ameliyatları sonrası hastalarımız çok memnun kalır. Ameliyat sonrası güzel ve konforlu geçer. Fue tekniği ile yapılan saç ekimi ameliyatları ile ense bölgesinde hissizlik ve acı hissi kısa süreli olur.
Fue Saç Ekimi Sonrası Süreç
Fue Saç Ekimi Sonrası Süreç
Fue saç ekimi yöntemi ile yapılan saç ekimlerinde bir cerrahi iz kalmaz. Sadece ameliyat sonrasında hasta saç ekimi yapılan bölgede ki saç köklerini korumak amacı ile o bölgeyi fiziksel etkilerden uzak tutmalıdır. Gece uyurken dahi ekilen saçlı bölgeye yastık değmemesine dikkat etmelidir.
Fue saç ekimi sonrasında hastalarımızı ertesi gün saç yıkamaya davet ediyoruz. Aslında teorik olarak onlarında yapabileceği bir işlem olmasına karşın, hem öğretmek hemde ilk yıkamayı neden yaptığımızı anlatmak için hastalarımızı kontrole çağırıyoruz. Ayrıca ekibimiz tarafından yapılan saç ekimi işlemi de kontrol edilerek varsa hatalar düzeltilir. 
Fue saç ekimi sonrasında diğer yönteme nazaran çok ama çok konforlu geçer. Dikkat etmeniz gereken tek ve en önemli şey, saç ekimi yapılan yeri fiziksel etkilerden uzak tutmak. Bunun dışında kalanlar genelde detay olarak bakıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder