11 Haziran 2012 Pazartesi

Fue Saç ekimi kimler için uygundur

Fue saç ekimi hem kadınlar için hemde erkekler için rahatlıkla uygulanabilen bir tekniktir. Herhangi bir yaş sınırlaması yoktur. Bundan ziyade saç ekimi yapılmasını engek olabilecek çeşitli hastalıklar da mevcuttur.
Fue Saç ekimi kimler için uygundur
Fue Saç ekimi kimler için uygundur
Ciddi bir şekilde saçlarında problem olan bir kadın için saç ekimi yapılması mümkün olamayabiliyor.Bununda birtakım nedenleri köklerin sağlıklı büyümesine engel hastalıklar bazı hormonel tedaviler saç ekimine engel teşgil edebilir. Kadın erkek fark etmeden en küçük 18 en büyük 70 – 75 yaşları arasında saç ekimi yapılmasında herhangi bir sakınca yoktur. Bu şartlar sağlıklı bir hasta için geçerlidir.
Fue saç ekimi öncesinde hastanın ciddi geçirdiği rahatsızlıklar veya hormonel dengesizlikler sorgulanır. Eğer rahatsızlığı ile ilgili ciddi bir sorun yok ise, ameliyat rahatlıkla yapılabilir. Ameliyat öncesinde rutin olarak yapılması gereken bazı testler vardır. Bunlar kan değerleri ve kanama zamanları ile alakalıdır. Bu verilere göre kişinin saç ekimi için uygun olup olmadığı test edilebilir.
Eğer süre gelen bir hastalık veya süren bir tedavi söz konusu ise, tedaviyi yürüten doktorlardan bir onay alınması hastanın güvenliği adına önemlidir. Bu hastalıklarda başı çeken rahatsızlık kalp hastalıklarıdır. Özellikle kalp ritim bozukluğu olan bir hasta fue saç ekimi öncesi incelenmesi gerekir.
Bunun dışında şeker hastalığı olan hastalarımızda ekim öncesi bazı testler ce doktor onayına gerek duyabilir. Fakar şeker hastalıklarında saç dökülmeleri ve saçlarını ektirmek isteyen hastalar oldukça fazladır. Buna rağmen hastaların çoğu şeker hastalığının hangi derecesinde olursa olsun gerekli kontroller sonrasında saç fue saç ekimi yaptırabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder