11 Haziran 2012 Pazartesi

Estetik Cerrahi ve Saç Ekimi

Saç ekimi ameliyatları, estetik ve plastik cerrahi alanında hizmet veren doktorların yapması gereken bir ameliyattır. Estetik cerrahlar dokuya ve cildi en hassas hekimlerdir. Bu yüzden saç ekimi ameliyatının da bir estetik ve plastik cerrahi hekimine yaptırılması gerekir.
Estetik Cerrahi ve Saç Ekimi
Estetik Cerrahi ve Saç Ekimi
Estetik cerrahi Türkiye de hızla gelişirken, saç ekimi ameliyatlarının gelişmesi de anormal bir durum değildir. Türkiye de saç ekimi ameliyatları artık estetik cerrah ların elinden çıkıp saç ekim merkezlerinin tarafından sıkça yapılsa da kanunen bu operasyonlara bir estetik ve plastik cerrahi hekiminin katılması şarttır. 
Tabi ki tüm saç ekimi ameliyatını tamamen estetik cerrahın yapması zordur. Fakat ameliyatı yönlendiren, çıkabilecek aksaklıkları önleyebilecek ve operasyonun kontrolünü sağlaması gereken kişi olarak orada bulunması gerekir. Estetik cerrahlar bu ameliyatı fazla yapmak istemezler. Bunun nedeni ise çok açıktır. Operasyon çok uzun sürer. Çok ince elenip çok sık dokunan bir durum olması estetik cerrahları saç ekimi ameliyatlarından az da olsa uzaklaştırmıştır. 
Saç ektirmek istiyorsanız, mutlaka işlemi yaptıracağınız merkezden estetik cerrahın da ameliyata katılmasını isteyiniz. Bu sizin sağlığınız için büyük önem taşır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder